Foto: Ulf Backman

Nätverk för bågjakt

Skulle du vara intresserad av att vara med i ett nätverk för bågjakt?

Vi försöker få igång ett nätverk för bågjägare inom Svenska Jägareförbundet. Svenska Jägareförbundet arbetar för sina medlemmar och vill ge dem ett mervärde - ett nätverk för bågjägare är ett sådant mervärde där vi bågjägare får möjlighet att utvecklas. Vi bågjägare vill ge Svenska Jägareförbundet ett mandat att föra vår talan och arbeta för oss - genom ett nätverk kan vi påverka Svenska Jägareförbundet som i sin tur arbetar med svenska myndigheter som beslutar om bågjakt. Ju fler bågjägare vi är desto bättre hörs vi i Svenska Jägareförbundet. Ett första steg är att DU går med i nätverket - vare sig du är medlem eller ej i förbundet.

Vad skall/kan då nätverket göra? Det är du som medlem i nätverket som skapar verksamheten. Här kan du hitta andra bågjägare och kanske få till en träningsgrupp på hemmaplan, hitta resesällskap till jaktresan, få råd om utrustning och teknik, inbjudan till tävlingar och träffar. Nu i coronatider är det svårt att få till träffar men vi hoppas att bättre tider kommer.

Jägareförbundets ambition är att stötta denna verksamhet men det är ditt initiativ som krävs för att det skall bli något. Undertecknad kommer att arbeta för att få till detta och jag försöker skapa träffar och tävlingar så snart det är möjligt. Jag kommer att lägga upp texter på Jägareförbundets hemsida, mestadels tekniska artiklar till hjälp för val av pilbåge och annat. Du är välkommen att bidra med texter om allt som är relaterat till bågjakt.

Registrera dig med namn och email så kommer du att få information om aktiviteter och andra händelser. Samtidigt stödjer du arbetet att utveckla nätverket - vi behöver visa att många är intresserade.

 

/Ulf Backman ulf.backman@jagareforbundetgavleborg.se

Senast uppdaterad den 01 feb 2021